Тел. за Информация и Поръчки: 0897 88 88 90  

  • Нямате артикули в количката.
Image Alt
Obebe.bg » Хранене » Уреди за Хранене » Philips Avent Комбиниран Уред за Здравословна Бебешка Храна 4 в 1

Philips Avent Комбиниран Уред за Здравословна Бебешка Храна 4 в 1

357.90лв.

 Виж Всички Продукти с марката Philips AventКомбиниран уред за готвене на пара, пасиране, размразяване, претопляне, Комплектът включва и:мерителна чаша, шпатула, книжка с рецепти

Количество
Код: Avent_046 Категории: ,

Описание

Комбиниран Уред за Здравословна Бебешка Храна 4 в 1 Philips Avent SCF875/02 – 00A-0451

Philips Avent Комбиниран уред 4 в 1 помага за здравословното развитие на Вашето дете!

Защо да купя
Уредът помага да осигурите на детето си здравословна и вкусна домашна храна, пълна с витамини и полезни вещества. Без усилие и смяна на различни кухненски уреди, Вие може да:
готвите на пара;
пасирате;
размразявате;
затопляте.
Към уреда са включени вкусни разнообразни рецепти от детския нутриционист д-р Ема Уилиамс. С нейна помощ отбиването и захранването ще бъдат лесни и изключително полезни, като се даде един добър старт на най-малките.

Уникален начин за готвене на пара
Използването на пара в кулинарията е едно от най-добрите и здравословни начини да си приготвите нещо за хапване. Тук парата циркулира от долу на горе, като се стреми всички съставки да бъдат добре запарени, но не и да заврат. След този процес, обикновенно се отделят доста сокове, които помагат след това при пасирането.

От пара към пасиране
Всичко се случва на едно място. Най-добрият начин да запазите всички вещества и сокове, за да постигнете една чудесна хомогенна смес. Пасирането става, като обърнете каната и се уверите, че е на мястото. След това завъртате копчето и . . готово!

Постепенно пюриране
От изключително финото пасирано плодово или зеленчуково пюре, до постепенното включване на месо и риба, като за финал остане пюре с парченца! Мултифункционалният уред осигурява храната през всичките етапи от детско развитие.
Размразявай, затопляй, съхранявай
Бъди готова да отговориш на всички вкусови желания на своето мъниче! Осигури питателна храна, която ще стигне за поне четири хранения. С помощта на включения контейнер, може да съхраниш част от вкусната каша и когато й дойде време да я затоплиш в уреда.
Информиращи звукови сигнали
Не е нужно да чакате или да седите втренчени, докато ястието се приготвя. Отличителен звук ще Ви информира когато всичко е перфектно сготвено! Всичко което трябва да направите е да обърнете каната, да пасирате и да сервирате, или да съхраните за по-късно.
Включени аксесоари
шпатула;
книжка с рецепти.
контейнер за съхраняване (120мл. );
Технически спецификации
Дължина на кабела: 70см;
Капацитет: 1 литър за приготвяне на пара / 720мл. за пасиране;
Консумация на енергия: 400W;
Волтаж: 220 – 240V.

Допълнителна информация

Производител

Категория

Уреди за Хранене

Номер

00A-0451

EAN

8710103727767

MPN

SCF875/02

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.