Тел. за Информация и Поръчки: 0897 88 88 90  

  • Нямате артикули в количката.
Image Alt
Obebe.bg » Хранене » Неразливащи се Чаши » Philips Avent Чаша със Сламка 9М+ 200 ml- Момче

Philips Avent Чаша със Сламка 9М+ 200 ml- Момче

18.30лв. 16.00лв.

 Виж Всички Продукти с марката Philips AventНеразливаща се чаша с дръжки капаче цвят: синя

Количество
Код: Avent_065 Категории: ,

Описание

Чаша със Сламка 9М+ 200 ml- Момче Philips Avent SCF796/01 – 00A-0520 – boy

Позволява здравословното развитие на устата*

Клапан против изтичане за предотвратяване на разливания – Чаша със сламка Bendy – 200 мл/7 унции – 9 м + – опаковка – 1 бр
– По-ниската сламка се огъва за лесно пиене до последната глътка. По-ниската част на сламката се огъва, така че сламката лесно достига до течността, което ви позволява да пиете в естествено положение на пиене.

– Вграденият клапан против изтичане и капачката на панта предотвратяват разливане. Сламката разполага с вграден клапан против изтичане за предотвратяване на разливане. Капачката на панта предпазва сламката и не позволява разливане в движение.

– Съвместим с бутилки и чаши Philips Avent .Чашата със сламка Philips Avent Bendy е съвместима с гамата бутилки Philips Avent Natural и Classic+ (без стъклените бутилки), както и с нашата пълна гама от чаши (с изключение на чашата за възрастни). Нашата пълна гама е създадена в помощ на вас и вашите деца във всяка една крачка от прехода към самостоятелно пиене.

– Малко части – лесно сглобяване и почистване (безопасни за съдомиялна машина). Чашата със сламка Philips Avent Bendy може лесно да се сглобява и разглобява. Всички части са безопасни за използване в съдомиялна машина за ваше удобство.

– Здравословно развитие на устата Чашата със сламка Philips Avent Bendy позволява здравословно развитие на устата и упражняване на мускулите на устата, изграждайки орална сила. * Разработена с експерти в областта, за да създадем нашата възможно най-оптималната чаша със сламка. *

– Чашите Philips Avent следват развитието на вашето дете Ключова стъпка от развитието на детето е да се научи да пие самостоятелно. Ние подкрепяме опитите на детето за преминаване към самостоятелно пиене, като му помагаме за лесен преход от гърда или шише към отворена чаша. Като се учим се от специалисти по здравни грижи, нашите различни решения със зърна, меки и твърди биберони, сламки и пиене на 360° около ръба следват развитието на детето и стимулират неговите новопридобити двигателни функции и умения за пиене. Нашите първокласни решения са разработени с мисълта за удобство и хигиена.

– Ергономични дръжки и мека сламка – идеална за малки деца Вградените дръжки на чашата са ергономично проектирани, което улеснява хващането на чашата от малки ръце. Меката гъвкава сламка е нежна към венците,а леката и малка на размер чаша е идеална за първи глътки със сламка.

Допълнителна информация

Производител

Категория

Неразливащи се Чаши

Номер

00A-0520 – boy

Възраст

9м+

EAN

8710103781896

MPN

SCF796/01

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.